Hoe werken wij?

Om tot een optimaal advies te komen en te beoordelen of een prestatie wordt gerealiseerd en het advies voor het optimaliseren van uw ruimte akoestiek kan het uitvoeren van een meting zinvol zijn. Metingen kunnen behulpzaam zijn om de klachten te kwantificeren en de oorzaak van de klachten te achterhalen. Wij kunnen ruimteakoestiek metingen voor u uitvoeren waarbij gekeken wordt naar de nagalmtijd en de spraakverstaanbaarheid.
Tevens kunnen wij reeds op basis van de ruimte indeling en oppervlakte een simulatieberekening verrichten en u tevens een goed advies geven over de benodigde toepassingen waardoor. . Dit advies is voor u kosteloos en niet verbonden aan een teruggave regeling bij een vervolgopdracht.

Akoestische meting - nagalmtijd. Met een nagalmmeting wordt in kaart gebracht hoe de ruimte zich akoestisch gedraagt. Deze meting wordt verricht met speciale daarvoor geschikte meet apparatuur. Afhankelijk van de ruimte, zal bekeken worden of en hoeveel metingen dienen te worden verricht.
Betaalbaar hoogwaardig functioneel product met Peutz keurmerk.
Onze meting wordt vertaald in een passende oplossing waarbij we gebruik maken van materialen die vervaardigd zijn in eigen productie en voorzien zijn van het Peutz keurmerk hetgeen garant staat voor een optimale functionaliteit. De toepassingen van onze materialen zijn naast een optimale functionaliteit tevens esthetisch en kunnen worden aangepast aan uw gewenste uitstraling in iedere omgeving. Het idee dat akoestische materialen niet mooi zijn, is daarmee volledig achterhaald.
Realisatie
Wij houden de gehele realisatie in eigen hand.Van meting, advies, productie en plaatsing heeft u te maken met 1 aanspreekpunt. Onze ervaren monteurs kunnen de volledige montage voor u verzorgen, of indien u dat wenst kunt u zelf zorg dragen voor de plaatsing.